Vad vi är bra på

Monera – vi bemannar alla stationer.

Vi ser till att ni kan fokusera på det ni är bäst på – er kärnverksamhet

På Monera kan vi mycket om teknik och arbetar tätt tillsammans med industrin.  Vi är ett företag som anpassar oss efter kundens behov och krav på lönsamhet. Vi har anställda som kan en mängd olika branscher och arbetar inom alla områden. Vissa är projektekonomer, controllers eller personalchefer, andra industriarbetare eller CNC-operatörer. Vår flexibilitet ger er utrymme att fokusera på det ni är bra på, medan vi tar hand om andra områden utanför er kärnverksamhet. På så vis skapas större lönsamhet!

Vi är stolta över vår flexibilitet, den tjänar alla på.

Vår flexibilitet gör att vi kan erbjuda våra kunder den kompetens de behöver, oavsett om behovet finns i administrationen eller i tillverkningsprocessen på ditt företag. Vi kan hantera er personalavdelning, öka er personalstyrka snabbt vid intensiva perioder eller ta hand om en hel produktionsavdelning genom outsourcing eller insourcing. Vi löser behoven som finns!

Styrka genom nätverk.

Våra stora kontaktytor och ett ständigt växande nätverk bidrar till vår framgång. Vi kan snabbt anpassa ert företag efter nya förutsättningar. Personalen som vi knyter till oss är alltid vår viktigaste resurs. När ni anlitar Monera får ni ta del av den resursen!

Vi vill lära känna våra kunder.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som lägger stor vikt vid att lära känna våra kunder och deras behov. Genom att ständigt vårda våra kundrelationer och ha mycket personlig kontakt får vi god förståelse för hur ert företag drivs och vilket behov ni har. På så vis vet vi vilka medarbetare som kan tänkas passa bäst hos just er.