Söker du bra personal?

Har ni ett problem så har vi en lösning!

Hur ser ert behov ut? Det är första frågan vi ställer när vi träffar en ny kund och oavsett svaret så brukar vi kunna hitta en lösning! Det kan handla om att ni behöver extra resurser under begränsad tid eller att ni behöver hjälp att bemanna en hel avdelning. Har ni ett problem så har vi en lösning!

Var finns ert resursbehov?

Vi arbetar inom många områden och har till vår hjälp skickliga medarbetare med all sorts kompetens och olika erfarenheter. Gustaf är till exempel en driven projektekonom med bred kunskap. Det delar vi med oss av till våra kunder. Det blir ett naturligt utbyte och en läroprocess som alla tjänar på, dagligen. Vi och ni utökar vårt nätverk av duktiga medarbetare.

Vi kan personal- och resursfrågor och är flexibla. Vi arbetar gärna långsiktigt och har många kunder som har anlitat oss och haft inhyrd personal i flera år. Vi har också resurser för att lösa kortsiktiga behov snabbt och lönsamt. Vi tar vårt ansvar och levererar varje gång, oavsett om du behöver hjälp på kollektiv- eller tjänstemannasidan. Behovet att öka sin personalstyrka, eller minska den är central. Vi kan hjälpa er med det.

Många företag väljer att anställa vår personal efter ett tag. Vi har inget emot det. För er blir det ett sätt att se vad vår personal kan och ni får chans att utvärdera innan ni anställer. På så vis slipper ni en lång och osäker rekryteringsprocess.

Bemanna ditt företag med personal och resurser från Monera. Det tjänar ni på!