Vad vi är bra på

Monera

Monera – vi bemannar alla stationer

Inga begränsningar, vi klarar det.

På Monera kan vi mycket om teknik och arbetar tätt tillsammans med industrin.  Vi är ett företag som anpassar oss efter kundens behov och krav på lönsamhet. Vi har anställda som kan en mängd olika branscher och arbetar inom alla områden. Vissa är projektekonomer, controllers eller personalchefer, andra industriarbetare och CNC-operatörer. Vår flexibilitet ger er utrymme att arbeta med det ni är bra på, medan vi tar hand om andra områden utanför er kärnverksamhet. Om det är det ni behöver, så ordnar vi det.

Vi är stolta över vår flexibilitet, den tjänar alla på.

Den gör att vi kan erbjuda våra kunder all slags kompetens de behöver, oavsett om behovet finns i administrationen eller i tillverkningsprocessen i ditt företag.  Vi kan hantera er personalavdelningen, öka er personalstyrka snabbt vid intensiva perioder eller ta hand om en hel produktionsavdelning genom outsourcing eller insourcing. För vi sitter gärna på plats. Eller någon annanstans. Vi finns där ert behov finns.

Styrka genom nätverk.

Våra stora kontaktytor och ett allt större och växande nätverk är nyckeln till mycket av vår framgång. Vi kan snabbt anpassa ert företag efter nya förutsättningar. Personalen som vi knyter till oss är alltid vår viktigaste resurs. Er också.

Vi lär känna varandra.

Vi vårdar våra relationer genom långsiktighet och personlig kontakt, det blir bättre och gör anpassningen enklare för alla inblandade. Hur fungerar ert företag och hur kan vi underlätta i någon process, vad tjänar ni på det? På vissa företag tar vi över en hel avdelning, på andra sätter vi snabbt in resurser där det behövs.