Söker du bra personal?

Lösningarna är ofta fler än problemen

Vilka behov har ni? Det är en diskussion vi är vana att ta och som vi alltid kan hitta svaret på. Det kan handla om extra resurser under begränsad tid eller om att vi tar hand om er hela personalavdelning. Vi kan vi hjälpa vi er med outsourcing av en hel produktionsavdelning.  Eller insourcing, där vi sitter på plats i era lokaler men med vår egen personal.  Vi anpassar oss.

Var finns ert resursbehov?

Vi arbetar inom många områden och har till vår hjälp skickliga medarbetare med all sorts kompetens och olika erfarenheter. Gustaf är till exempel en driven projektekonom och kan väldigt mycket. Det delar vi med oss av till våra kunder. Det blir ett naturligt utbyte och en läroprocess som alla tjänar på, dagligen. Vi och ni utökar vårt nätverka av duktiga medarbetare.

Vi kan lösa det!

Vi kan personal- och resursfrågor och är flexibla. Vi arbetar gärna långsiktigt, vi har fleråriga uppdrag hos många kunder men har resurser för att lösa kortsiktiga behov snabbt och lönsamt. Vi tar vårt ansvar och levererar, varje gång oavsett om du behöver hjälp på kollektiv- eller tjänstemannasidan. Behovet att öka sin personalstyrka, eller minska den är central. Vi kan hjälpa er med det.

Många företag väljer att anställa vår personal efter ett tag. Vi har inget emot det. För er blir det ett sätt att se vad vår personal kan och får chans att utvärdera innan du anställer. Du slipper en lång och osäker rekryteringsprocess.

Bemanna ditt företag med personal och resurser från Monera.
Det tjänar du på.

Monera – bemannar alla stationer